NİĞDE / BOR - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Geçen yılın Türkiye Dördüncüsünün, bu yılın Türkiye Birincisi olması dileği ile.

Nis

E çevreciler twining esep projemizin afişini hazırladık.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizle 6 farklı ülkeyle yürüttüğümüz future Scientist e twining esep projemizle ilgili çalışmalarımızdan bahsettiğimiz afişimizi hazırladık.

Mrt

Okulumuzda yürütülen "Unutmadık Sizinleyiz" e twining projesi kapsamında kardeş okulumuz Malatya Doğanşehir Atatürk Ortaokulu'ndaki öğrenci kardeşlerimize; öğrencilerimizle berabermektuplarımızı ve hediyelerimizi gönderdik.

Mrt

Makedonya, Romanya, Ürdün, Sırbistan ve Türkiye ortakları ile 15 öğretmenin öğrencileri ile birlikte  yürüttüğü “Free Your Mind With Stem (Enviromental Awareness)” projesine okulumuzdan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Saadet YILDIRIM ve Rehber Öğretmenimiz Ramze KARA okulumuzdan 12 öğrencimiz ile birlikte yürütmektedir.

Şbt

Okulumuz robotik kodlama takımı olan ROBOSWORDS, Mersinde destan yazdı.

Şbt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülüğünde ve Bakanlığımız paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirilmiştir. 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana’da düzenlenecektir.

Ülkemizin yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunulmasının amaçlandığı TEKNOFEST'te;ilkokul, lise, üniversite ve lisansüstü seviyedeki tüm gençlerin, mezunların ve profesyonellerin katılabileceği 46 farklı teknoloji yarışması düzenlenecek olup elemeyi geçen takımlara 55 milyon TL'den fazla malzeme temini ile ulaşım ve konaklama desteği sağlanacaktır. Dereceye giren takımlara ise 30 milyon TL'den fazla para ödülü verilecektir. 2024 yılında Adana'da gerçekleştirilecek olan Festival’e dair detaylı bilgi ve başvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır.

SEÇMELİ DERS SEÇİMLERİ BAŞLADI

VELİ - ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİMİZ