NİĞDE / BOR - Cumhuriyet Ortaokulu

Kürşat GÜLER - Okul Müdürü

1976 Malatya Doğanşehir´de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Osmaniye´de tamamladı. Niğde Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirerek ilk olarak Niğde Çiftlik Ovalıbağ Köyünde göreve başladı. 2004 yılında aynı okulda müdür vekilliğine görevlendirildi. 2006 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak Çiftlik Halk Eğitim Müdürlüğünde müdür yardımcılığı görevine atandı. 2007 yılında Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak görevlendirildi. 2010 yılında görevde yükselme sınavı ile  Niğde Bor Kenan Evren İlköğretim Okuluna Okul Müdürü olarak atandı. 2012 Ekim ayında MEB´ nın alan değişikliği ile Niğde Bağlama Ortaokuluna Göresel Sanatlar öğretmeni olarak atandı. 2013 Aralık ayında aynı okulda okul müdürü olarak görevlendirildi. 2014- 2019 Temmuz ayına kadar merkez Güllüce Ortaokulunda okul müdürlüğü görevi yaptı ve 08/07/2019 tarihi itibari ile Bor Cumhuriyet Ortaokulu okul müdürlüğü görevine başladı.  2015 yılında AÖF İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümünü bitirdi, 2020 yılında ise AÖF  Adalet Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. 2022 yılında ise Yüksek Lisansını Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü / Eğitim Programları ve Öğretim Alanında tamamladı. Uluslararası Akdeniz Kongresinde yayımlanmış makalesi bulunmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.